Hoamy woondecoratie webshop

Over Hoamy

logo alleen gekleurd

Woonwinkel te Neeroeteren

U kan onze gezellige woondecoratie winkel vinden op Scholtisplein 3 , 3680 Neeroeteren.

De openingsuren voor onze winkel zijn als volgt:

Ma 13:30u tot 18:00u

Di 13:30u tot 18:00u

Wo gesloten

Do 13:30u tot 18:00u

Vr 10:00u – 12:00u  & 13:30u tot 18:00u

Za 10:00u – 18:00u

Zo gesloten

Handige weetjes over Hoamy

NIEUW!!! Wenst u stoelen, tafels, zetels, kasten, tuinmeubels, kookpotten enz… mail ons dan en wij kunnen u meer informatie geven.

Hoamy importeert zelf haar woondecoratie van verschillende landen.

Voorraad is beperkt, dus regelmatig vernieuwing van onze collectie.

OP = OP, wees er snel bij want op is ook écht op!

Gratis verzending binnen een straal van 20km van Opoeteren! (Kortingscode = GRAVER)

Live, Laugh, Love

We leven in een samenleving vol haast en drukte dat we vaak vergeten te genieten van de kleine dingen in ons leven. Bij Hoamy vinden we dat als je thuiskomt, je in je eigen leefruimte volledig tot rust moet kunnen komen. Wij inspireren ons op het motto dat je moet kunnen genieten van het leven, je leefwereld een lach op je gezicht moet brengen en dat je deze warmte kunt delen met je geliefden.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit kleine woonaccessoires voor huis en terras. Denk aan: prachtige kandelaars, verschillende soorten fotokaders, kleurrijke kussens, trendy vazen, en andere eyecatchers.

Hoamy wil een zo gevarieerd mogelijk assortiment aanbieden, hierdoor hebben wij van elk product slechts een beperkte voorraad. Geen paniek, wij vernieuwen de collectie regelmatig zodat ook jij kan genieten van de nieuwste woontrends. Wij gaan op zoek naar de perfecte mix van modern met het warme van de landelijke sfeer. Hopende dat ons interieur ziel kan geven aan jullie huis.

Vind je niet wat je zoekt?

Al lang op zoek naar dat kleine tafeltje voor bij jouw zetel, naar het perfecte kadertje voor die prachtige foto of naar een kastje met de juiste maten of andere woondecoratie om je huis in te richten en je kan je smaak nergens vinden?Laat het ons dan weten en wij gaan op zoek voor jou. Mail naar info@hoamy.be en laat ons weten waar je al zo lang naar op zoek bent.

Eenvoud siert

Wij proberen het zo eenvoudig mogelijk te houden bij Hoamy. Zo hopen wij naar de klant toe een eerlijke prijs te kunnen geven. Wij staan garant voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ieder woonaccessoire wordt daarom zorgvuldig uitgekozen zodat het niet alleen betaalbaar is maar ook de levensduur verzekerd wordt.

Hoamy

Hoamy blijft up-to-date van de nieuwste interieurtrends door verschillende interieurbeurzen te bezoeken en social media van dichtbij te volgen. Zo volgen wij alle trendsetters op de voet en brengen we deze trends direct in uw woonkamer.