Hoamy balloncreaties
Hoamy woondecoratie webshop

Over Hoamy

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hoamy Balloncreaties te Bree

Wie zijn wij?

Hoamy balloncreaties is actief sinds 2018 binnen de ballonnenbranche. Mijn schoonfamilie was al jaren actief in de branche en stopte ermee.

Dit was voor mij de ideale gelegenheid om alles over te nemen. Ik had bij hun al mogen proeven van het creatief zijn met ballonnen en dat smaakte naar meer.

Aangezien ik niet de persoon ben die half werk verricht, ben ik mij onmiddellijk gaan verdiepen in workshops. Deze volgde ik voornamelijk bij mijn leverancier Sempertex alsook bij mijn concullega in de ballonnenbranche.

Ik verdiepte mij in verscheidene technieken en dit resulteerde in de ballonartiest die ik nu ben.

Ik ga graag een uitdaging aan en wil zorgen voor de WOW-factor van uw gelegenheid. De impact wat ballonnen hebben op mensen, brengt vreugde in mijn werk. Voor de glimlach op mijn klanten hun gezicht, daar doe ik het voor.

Wat doen wij?

Wij willen zorgen voor de magie op jullie feesten. Het “instant happiness” gevoel is waar wij naar streven.

Gaat het om een kleine balloncreatie, een totale aankleding of een unieke ervaring met ballonnen, wij realiseren het voor iedereen.

Verjaardagsfeesten, babyborrels, gender-reveals, bedrijfsfeesten, communiefeesten,…. voor elke gelegenheid bestaat er een balloncreatie.

Wij denken graag samen met u, wat de ideale balloncreatie voor u is. Eens alles doorsproken is, gaan wij aan de slag!

Wij denken aan het milieu

100% biologisch afbreekbaar

Wij hebben gekozen voor het merk Sempertex. Deze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ballonnen zijn niet gemaakt van plastic maar van het sap van de rubberboom.

Deze rubberbomen nemen C0² op en dragen bij aan een vermindering van de opwarming van de aarde. Er worden jaarlijks 1000-den bomen geplant speciaal voor latex productie waardoor ontbossing wordt tegen gegaan.

Geen chemische toevoegingen

Sempertex ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex. Het rubber wordt door vulkanisatie omgezet in latex.

In tegenstelling tot goedkopere merken ballonnen, worden er geen kunstmatige toevoegingen gebruikt om de flexibiliteit van Sempertex-ballonnen te behouden.

Duro dog toys

Sempertex recycleert al zijn afval! Zij ontwikkelden een nieuwe lijn producten om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duro Dog Toys zijn speeltjes voor honden, gemaakt van kapotte ballonnen en restanten van latex.

Duro producten zijn duurzaam en bevatten geen giftige stoffen. Alle elementen van Duro Dog Toys zijn 100% organisch en daarom ook recycleerbaar.