Woondecoratie Glossy ballonnen Woondecoratie Organic balloon arch Woondecoratie Retrolamp, bureau Woondecoratie

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hoamy Woondecoratie

Voor mooie betaalbare woonaccessoires is er maar 1 adres : www.hoamy.be

Zorgvuldig wordt ieder woonaccessoire uitgezocht zodat naast een hoogstaande kwaliteit ook een mooi prijskaartje gegarandeerd wordt. Wij zorgen dat op alle gebieden de kosten gedrukt blijven, zodat u dit niet meer hoeft te doen. Interieur hoeft namelijk niet duur te zijn om mooi te zijn.

Natuurlijk houdt dit wel in dat u niet een mooie verpakking opgestuurd krijgt met uw bestelde woonaccessoire, maar hiervoor hebt u dan ook niet betaald!

Wij proberen een zo variërend mogelijk aanbod te bieden, van kruiken, fotokadersschilderijenserviessfeerlichtenvazen & bloempotten enz…

Bent u toch nog opzoek naar een andere woonaccessoires, neem dan zeker contact op met info@hoamy en wij houden u op de hoogte als we uw gewenste woonaccessoire eventueel nog binnen zouden krijgen.

Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties, koopavonden, lades night, enz … Zo mist u nooit een actie op al onze woonaccessoires en blijft u up-to-date met uw interieur.

Gepassioneerd om van een huis een gezellige thuis te maken, gedreven om ieder gezin, groot en klein, een rustpuntje te geven in hun eigen huis en dat tegen een betaalbare prijs.

~ Live, Laugh, Love ~

Hoamy zorgt ervoor dat je graag leeft in huis, je thuiskomt met een glimlach en dit gevoel met je geliefden kan delen.

 

 

 

 

Woondecoratie